Főzőműsor a tévében

2010.02.05. 21:41

 Hírességek főznek… Lássuk csak, kik is ezek?

Vicceskedő ember, híres? Mit csinál? Mitől híres? Embereket cikiz? Nyomorultakat frocliz? Móka-munkás, ebből él. Hol tanítják ezt? Ő egyself-made man, felépítette magát. Az ő imidzsét! Egy kis tévés műsorvezetés, csepp rádiózás, néha-néha házigazdáskodás egy-egy céges rendezvényen. Sok ilyen celebünk van ám!

Műsorvezető nő és egyben, ex fehérnemű modell, jelenleg mintaanya. Anyja is minta! Mintaszerűen elintézte, egy telefonnal, és már tolták is a kis tehetséget a megfelelő időben a megfelelő helyre. Milliomos, modoroskodó, mindenhez értő, álszent, képmutató, beképzelt hiteltelen stb. Ezek jutottak róla eszembe hírtelen. Jó példát mutat!

Sztárfodrász! Kíváncsi vagyok, mikor jönnek a sztárlakatosok, sztárügyintézők, sztárházmesterek, sztárpedikűrösök? Na jó, biztos ügyes, és talán még az ő látványa a legkevésbé irritáló a műsorban. Tényleg szüksége van a kiegészítésre, amit a csatornától kap.

Aztán még egy anyuka. Énekesnő. Neki vannak rajongói (nem én, de azért nem vonom kétségbe a tehetségét). Mint anya, viszont szimpatikus. Szépen nevelik a férjével a gyermekeiket, mind a hármat. (Mindhárom egyazon az apától!!! – milyen furcsa, ugye Zsuzsi?)

Végül… Beszédhibás, finnyás, nyegle kirakatfeleség. Méretes műmellekkel. Az orrán még lehetne dolgozni, de nem féltem, lesz arra is keret. Csak meg ne szólaljon! És ne főzzön, - ja nem is tud? Ja, hogy ez egy ilyen műsor? Igen ez egy ilyen ország! Nem kell érteni hozzá Mancika, majd mi elintézzük…

Mit hihetünk el ebből az egész szakácskodásból? Vagy csak egy rossz álom az egész? Színvonaltalan „szórakoztatóipar” – butító művek. Ennyi az, amit mutatni bírtok? Szánalmas!

Persze direkt kasztingolják a szereplőket, hogy legyen ellentét, harc, intrika, kicsinyes csipkelődések, alpári jópofizás.

Mi van akkor, ha nem jön össze a terv? A szereplők annyira sötétek, hogy nem indul be a reakció? Vérszemet kapnak, és még botrányosabb celebeket válogatnak össze. Mert a népnek cirkusz kell! Ha nincs átkapcsol, és akkor vége. Juj, mi lesz akkor a hetvenfős „team”-mel és sleppjükkel, akik ebből a hulladékból vígan élnek?

Na nem kell izgulni. Lop majd új ötletet, amit lealjasíthat magyar nyelvre, aztán idelöki. Egy kis csilli-villi, egy hónap „beharangozó”-parasztvakítás, aztán nesze nektek bamba ökrök…

Tudom, tudom nem kéne nézni. Nem is fogom.

Ja és a fő csalódás. A fődíjat simán felajánlottam volna valakinek, akinek nincs esélye arra, hogy önerejéből elutazzon Párizsba. Ízléses és nagylelkű lett volna! Persze csak szerintem…

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamegprobalmindentelintezni.blog.hu/api/trackback/id/tr101732803

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Logopédust a közszolgálati médiába!!! 2010.02.28. 15:14:10

Isten őrizz, hogy visszasírjam azt az időt, amikor a kereskedelmi média itthon csak az imperialistáknál kötelezően elítélendő elhajlásként  volt ismert. Mégis olykor nagyon hiányzolom az olyan nagytudású, tájékozott és nyelveket beszélő újságíróka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása